Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

vrijdag 21 september 2007

Reisgegevens

Jullie kennen de uitspraak hoogmoed komt voor de... Tja, het vorige berichtje leek zo zonning, maar zoals het er nu naar uitziet wordt het dinsdag een koude dag, brrr.

Maar goed, we hebben de reisgegevens op een rijtje gezet:

Maandag 24 september 2007 hopen we te vertrekken. Wij zijn geadviseerd om drie uur van tevoren op Schiphol aanwezig te zijn.


Om 19.00 uur vertrekken we van Schiphol met vlucht BA441 naar London Heathrow.
Om 21.15 uur vertrekt de vlucht BA57 naar Johannesburg, waar we om 9.00 AM hopen aan te komen (dat wordt dus vroeg ons bed uit!).

Vervolgens vertrekt om 11.00 de vlucht SA547 naar Durban, die om 12.10 zal landen. In Durban worden we opgehaald door collega’s en rijden naar ons tijdelijke woning.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ha lieve mensen,

Hopelijk hebben jullie een goede reis en een warm welkom gehad! Het was in ieder geval goed om zo met elkaar afscheid te nemen. Heel veel succes, wijsheid, plezier, zegen de komende dagen / weken in SA!!