Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

vrijdag 7 september 2007

Afscheidsweekend vrienden

Afgelopen weekend zullen wij niet snel meer vergeten! Want zaterdagmiddag werden wij ver- wacht in Noordwijk aan Zee in een zeer aangenaam vakantie- appartement (cadeau van de familie van Hans). Het was een weekend van ontmoeten én af- scheid nemen en dat was best pittig...

In dit weekend hebben wij uitgebreid afscheid genomen van vrien- den. Onze (schoon)zussen hebben alles tot in de puntjes verzorgd, terwijl wij alle tijd hadden om met onze vrienden te praten.

Naast het appartement was een speeltuin en een tuin met een enorme trampoline... Dat was geweldig voor Max en Seth en voor alle andere kinderen die er dit weekend ook bij waren.

Dank
Lieve vrienden enorm bedankt voor jullie komst, jullie warme belang- stelling, gezelligheid en jullie “heerlijke bijdragen”. Wij vonden het fantastisch dat jullie de tijd hebben genomen om langs te komen. Wij gaan jullie absoluut missen!

En voor diegenen die langs hadden willen komen, maar waarbij het gewoon niet lukte, bedankt voor jullie kaartjes met warme groet. Jullie zijn altijd van harte welkom in Zuid-Afrika! ;-)

Zondag avond was het gezellig uitblazen met de familie en kregen wij een fotocollage cadeau. Heel leuk. En tenslotte... een applaus voor Matthea, Irene en Francina die ons dit weekend helemaal in de watten hebben gelegd.

Wat een weekend!

Efteling
De dag daarop zijn wij naar de Efteling gegaan. Even afstand nemen van alle emoties rondom het afscheid. Wij bof- ten. Prachtig weer(één flinke bui, ter- wijl wij poffertjes aten) en nauwelijks wachten. Voor Seth was het helemaal feest. Hij was nog nooit in de Efteling geweest en bovendien precies 1.20 cm lang en mocht dus overal in (vooral de achtbanen). Er zijn die dag heel wat overwinningen gehaald. Na een dag vol plezier, weer terug naar Kampen. Het was een geweldig weekend om op terug te kijken.

Eefke

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou ik denk dat ik namens alle catering meiden spreek: heel, heel graag gedaan! Helemaal voor zo'n lief en dankbaar gezin!

Kuz, Matthea, Francina en Irene

Fam. J.G. Vel Tromp zei

Ja, zo blijven we lekker bezig hè? Dank, u, dank, dank u.