Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

dinsdag 25 september 2007

Goede aankomst

Lieve mensen,

We zijn geland en meer! Na wat vertragingen - die al op schiphol begonnen - zijn we omstreeks 13.30 uur in Durban geland. Daar stonden twee Zulu-predikanten, ds. Riens de Haan en Bob en Geertje Wielenga ons op te wachten. Wat heerlijk om mensen te hebben die je opvangen.

Daarna zijn we direct naar ons huis gereden. Geweldig leuk huis, met bijzondere vogels (dat zag Max meteen). Een huis met een grote tuin! Heerlijk de jongens gingen direct voetballen en... Ja, hoor de bal lag in de tuin van de??? Buren. Fijn zulke nieuwe buren, Hollanders zeker.

Mensen, we zijn blij dat we hier zijn aangekomen en dat ons leven weer uit opbouwen gaat bestaan. Natuurlijk zijn we wat confuus, zo na al het afscheid, maar we kijken terug op zulke goede dagen die slaan we op.

Morgen gaan we wat boodschappen doen en de buurt wat verkennen. We zullen wat foto's maken en posten, dan zien jullie meer. Hartelijke groeten uit een wat frisser Afrika.

Hans

P.S. Het huis (zie de Google-map) staat precies in het midden.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hi jongens,
Helaas is het ons niet gelukt op schiphol afscheid te nemen. Maar jullie zijn de hele tijd in mijn gedachten. Zullen ze nu hier zijn?.... Hebben ze hun huis al gezien..... Hoe voelt het nu de eerste dag van 'een ander leven'.... etc etc. Blij om te horen dat jullie opgevangen werden op de luchthaven. Je voelt al zo vreemd. Ik hoop om heel snel wat foto's te zien. Jullie zijn dagelijks, uurlijks in mijn gedachten. Liefs. Elma