Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

maandag 17 september 2007

Een gezegend weekend

Lieve mensen,

We weten nog niet of we de ge- legenheid vinden om uitgebreid verslag te doen. Ik hoop van wel, maar voor nu kunnen we niet anders zeggen dat wij dit weekend ons heel bevoorrecht wisten. Wat hebben we veel mensen ontmoet, wat zijn er veel familie, vrienden, kennissen, gemeenteleden en oud-gemeenteleden, belangstellenden, mensen uit steunbiedende kerken, zendingscommissieleden en ga maar zo door naar mijn intrede en bevestiging én onze uitzendingsdienst gekomen. Wij danken God voor u allen.


Onze dank gaat ook uit naar een ieder die zo persoonlijk met ons hebben meegeleefd. Sommige heel recent, velen al heel veel jaren. Lieven mensen, dit was voor velen van jullie ook de gelegenheid om afscheid te nemen. We hebben het – bij wijze van spreken – iedere seconde gevoeld en doorleefd. Heel hartelijke dank voor wat jullie dit weekend zo met elkaar voor ons betekend hebben. Het zal diep in ons hart opgeborgen worden als een fijne herinnenring.

Geen opmerkingen: