Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

woensdag 9 juli 2008

Vandaag is het feest

Hallo allemaal,

Vandaag vieren we feest, want Seth is zeven geworden. Eindelijk, eindelijk na maanden aftellen is het zover. Heerlijk een verjaardag vieren én wat nog leuker is: Seth heeft nog net vakantie en is dus vrij!


De hele dag spelen met zijn nieuwe cadeaus: verkleed kleren: drakenpak van opa Bert en Oma Cobie, indianenpak van opa en oma Janse, Lego Castle van Max en Lego Starwars van z'n ouders. Hoewel—de hele dag spelen—tot vanmiddag, want dan is er een kinderfeestje. Tot die tijd doen zoals Seth graag doet: verkleden!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey jarige!

Gefeliciteerd en een hele dikke verjaardagsknuffel van ons!

Maak er een gezellig dagje van met veel taart en andere lekkere dingen!

Doeg!

Unknown zei

hoi Seth,

Een heel fijne verjaardag. Veel plezier met je vrienden. Leuke verkleedkleren heb je gekregen. Wordt het nu een draken of een indianenfeest? groeten, Erna

Unknown zei

Hoera jarige verkleedde Seth,poeh he, ZEVEN jaar alweer, wat een feest.Veel plezier en een heeeeel fijn verjaardagsfeestje, met een dikke feestknuffel en een poot van Madou, Matthea.

Anoniem zei

Hoi Seth,
Gisteren was je jarig, maar een verlate felicitatie kan nog wel hé.
Van hartegefeliciteerd dus met je verjaardag. Wat een geweldige verkleedkleren heb je gehad.Daar kun je spannende avonturen mee beleven.
Gisteren was ik niet thuis wij waren op Schiphol omdat Jos met het vliegtuig naar Zuid Afrika is.
En vannacht is hij daar aangekomen, hij logeert in het internaat van de Hoge landbouwschool in Vrijheid.
Groetjes van ons hier uit Vianen
Menthe, Rina en Anne.