Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

donderdag 17 juli 2008

Warmte in de winterse kou.

Ik heb een heel gelukkige man in huis. Gisteren heeft hij de respectabele leeftijd van 44 jaar bereikt! Maar dat niet alleen. Eindelijk kon hij “de fik” er in steken! Waarin? (Mij heeft hij immers al “in vuur en vlam “gezet :-).


Op zijn verjaardag is er een houtkachel bezorgd en daarmee is een grote wens in vervulling gegaan. Hans is gek op vuurtjes maken. Zijn hart kan hij voorlopig ophalen want het is deze winter berekoud in huis. Er mag dus flink gestookt worden.


Naast de houtkachel is hij ook nog verwend met boeken, cd’s en een “happy birthday” lied. (om zes uur in de morgen). Ook dit keer was er weer Karameltaart met (geen 44) kaarsjes.



En … de hele dag door telefoontjes en mailtjes uit Nederland! Dat is eigenlijk voor ons allemaal het toetje van de dag! Bedankt allen! Allemaal een heerlijke warme zomer toegewenst uit een (nu) zeer behaaglijk winters Zuid-Afrika.



Eefke

5 opmerkingen:

Fam. J.G. Vel Tromp zei

Oef,
wat wordt die gozer oud zeg.

Nou, baaie dankie hoor, schat!

Anoniem zei

Hans nog van harte vanuit een koud en nat Nederland.
We wensen je een gezegend nieuw levensjaar toe samen met hen die je lief zijn.
Van de week vertelde ik nog aan iemand die ook in deze tijd jarig hoe wij dat vroeger op het strand deden. De vaders bouwde dan een grote berg voor de jarige en dan met z'n allen zingen. Dat zijn toch byzondere herinneringen hé.
Hé veel liefs van ons uit Vianen de groetjes aan allemaal Rina.

Unknown zei

hoi Hans,

Van harte gefeliciteerd nog met je verjaardag. Jij stond nog niet bij ons op de kalender. Veel stookplezier. Wij gaan morgen naar Frankrijk, daar hebben we in elk geval geen kachel nodig.
Je hoeft trouwens niet te vragen op wie Seth lijkt als ik naar het jongetje op de berg kijk.
groeten,
Erna

Bert Vel Tromp zei

Heel gezellig, temeer omdat wij nu precies weten waar e.e.a. staat en hangt!
Heel veel plezier er mee en vooral lekker veel warmte. Bedankt voor de foto via een e-mail.
Liefs, ma en pa.

Anoniem zei

Hoi Hans, als je boekenkast te vol wordt hier een tip: deze branden ook heel goed in de houtkachel. Het is alles bij elkaar toch cellulose.

:)

Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!