Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

vrijdag 13 juni 2008

Examens, Mini-Comrades & Tafeltennis

Vandaag hebben wij overheerlijke karamelcake in huis gehaald. Dat doen wij (bijna) alleen wanneer er iets te vieren valt. Een jarige?? Nee, vandaag had Max zijn allerlaatste examen voor dit schooltermijn (nu er is voor hem een eind gekomen aan een aantal weken zwoegen en zweten). Seth heeft vandaag een prijs gewonnen. Hij heeft het meeste geld opgehaald voor de sponsorloop van Scottsvilleschool en is apetrots. De opbrengst gaat naar een heel goed doel, vindt hij zelf, namelijk uitbreiding van de speelplek van school.

Negen uur vanmorgen is Max door Hans opgehaald van Grace College en zijn zij samen gereden naar de school van Seth. Daar hebben zij samen met Eefke en een heleboel andere ouders de kinderen van Schottsville aangemoedigd tijdens hun “mini-Comrade” voor het goede doel (Zie de website van de wereldberoemde Comrade marathon die aanstaande zondag gelopen wordt).

Na 45 minuten lopen in de warme zon kwam de beloning. Een heerlijke “splash” (driehoekig pakje bevroren limonade) en een medaille. Nu is het tijd voor een heerlijk lang weekend vrij, want maandag is het public holiday. Lekker uitrusten… nee hoor, wij waren nog maar net thuis en toen kwam het plan op bij de jongens om de tafeltennistafel (cadeautje van opa en oma Vel Tromp) op te zetten.

De karamelcake moet nog even wachten dus. Waarschijnlijk tot vanavond tijdens de voetbalwedstrijd tussen Nederland en Frankrijk.

3 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een positieve berichten weer, geweldig, super jongens, Max en Seth!!!!!! en natuuuuurlijk papa een beetje, want die rijdt dan toch maar weer heen en weer!!
Eef, ik ben trots op jou, maar je kunt gerust heel trots ook zijn op die drie kanjers van je, liefs, Matthea.

Bert Vel Tromp zei

Dit is een felicitatie waard Seth!!
Leuke foto's. En jij Max bent blij dat dit er weer op zit, nog even wachten op de uitslag?
Dat horen we dan nog wel.
Voor straks, eet smakelijk van die heerlijke cake!
Eefke en Hans geniet met jullie jongens van een goed week-end.
Moet je nog ergens prekken Hans?
Voor nu een hartelijke groet uit een koud voorjaar ( 16 gr.)
O(ma) en o(pa)

Anoniem zei

Goed hoor Seth!
Zo te zien heb je er aardig voor moeten zweten.

dikke knuf van ons