Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

zondag 18 mei 2008

Verjaardag Max

Inmiddels hebben wij weer een verjaardag achter de rug. Vrijdag 16 Mei is Max vijftien jaar geworden. Hij had mazzel, want op zijn verjaardag was er namelijk geen school. De dag daarvoor was hij met z’n klas op excursie geweest in een natuurreservaat en daarna bleef Marius, een klasgenoot, slapen. Dat was heel gezellig. Heel grappig was dat wij tijdens de maaltijd Max opeens Afrikaans met zijn vriend hoorde praten.


Een heel andere verjaardag als vorig jaar. Niet de bekende vriendenclub om de tafel en geen familiebezoek. Dat is toch een beetje gek. Gelukkig wel een heerlijke vrije dag. Met cadeau’s kaartjes, mailtjes en telefoontjes… ook uit Nederland. Bedankt allemaal!

2 opmerkingen:

Bert Vel Tromp zei

Hoi Max, nogmaals vanharte onze felicitatie met je 15e verjaardag!!
Leuk dat je met je vriend Afrikaans kan spreken. Je mag het mij ook leren (een volgende keer).
Ook van oma Cobie een dikke knuffel
Tot horens en ziens met Skype!!!
opa Bert.

Unknown zei

Heee, deze had ik nog niet gezien, wat een verrassing,!!!.
Dan wel niet met de bekende vriendenclub, maar in ieder geval met een oranje ballon, toch??.
Leuk ook Max dat je zomaar ineens afrikaans leert spreken, suczeven he.High Vife, Matthea.