Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

dinsdag 15 januari 2008

15 januari 1988

Vandaag, 20 jaar geleden werden er voorbereidingen getroffen voor wat voor ons een heel belangrijke dag bleek te zijn. Twintig jaar geleden zei Eefke 'Ja' en Hans moest er weer een gekke bek van maken.

'Neemt u Everdina Adriana Janse tot uw enz. enz. Wat is daarop uw antwoord?'

'Ja hoor.'

Ach we waren jong, enz. enz. Nu? Nu veel ouder en wijzer???? Nee nog steeds super gelukkig. We houden veel, heel veeel van elkaar (eigenlijk ben ik nog steeds verliefd!).

Nu hier in Afrika zien we terug op een bijzonder leven. Met behoorlijke downs, maar wonderlijk genoeg veel meer ups. Daar zijn we dankbaar voor. het is niet vanzelfsprekend dat mensen zolang samen kunnen leven en wonen. Er breekt veel, niet zelden uit onmacht en met verdriet.

Vandaag staan we stil bij het wonder van de Liefde in ons leven. Jullie weten dat wij dat doen vanuit ons geloof. Als God Liefde is, dan mogen we daar ook over spreken. Ook in ons leven is het niet vanzelfsprekend dat we nog bij elkaar zijn. Natuurlijk, daar waren we zelf bij, maar het ging niet zonder de kracht en de geestelijke aanwezigheid van Jezus in ons leven. Daarom zijn we niet alleen blij met elkaar, maar ook veilig onder zijn bescherming.

Veel valt hierover te zeggen en te schrijvn. Nog meer vragen kan dit oproepen, maar vandaag ff niet. Vandaag vieren we onze trouwdag. Vandaag tracteren we elkaar! Haal maar iets lekkers bij de bakker, we betalen wel as we weer in de buurt zijn.

Proost!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey lieverds!

Van harte met jullie trouwdag,jullie dachten toch zeker niet dat wij het zouden vergeten?!

Maak er een gezelli dagje van en als je tijd en zin hebt willen we jullie graag nog ff online feliciteren, tenzij er iets belangrijkers tussenkomt natuurlijk :-P

Liefs en dikke kus

Dana en Mike zei

Hoi,
Hartelijk gefeliciteerd met jullie trouwdag!
Ik hoop dat jullie het super hebben daar.
Ik misbruik even jullie website voor mijn Engels mondeling want dat moet over Zuid-Afrika gaan, dus ik ga even over jullie babbelen. Is nie erg he?
En ook de groetjes van Mike natuurlijk.
Kus Dana

Anoniem zei

HIEPHIEP HOERA!! Van harte gefeliciteerd, prachtig paar! Twintig jaar, meeeeeeeeeeennnn.... (en wive)!! We denken aan jullie, en wensen jullie veel zegen voor de volgende twintig jaar. Vijf maal vier kussen van Els, Kees, Julia, Milou en Ruben (bij 25 doen we het graag live, maar dan ff eerder inseinen pls). Grz!

Unknown zei

Twee dagen na dato..............ennuuhhh, hoe is't nu???. het zal wel niet veel anders zijn, geniet,heb lief en vertrouw.Bravo, Matthea.