Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

donderdag 31 januari 2008

Exchanging keys

In het kort: vandaag ontvingen we de sleutels. O, happy day. Zo voelt dat wel een beetje. We zijn blij met deze dag (vooral Hans, die kon niet meer wachten...), want het betekent voor ons dat we de laatste stap in onze emigratie hebben bereikt. Er moet nog veel gebeuren, bijvoorbeeld morgen komen alle dozen, maar toch. We zijn blij, gelukkig en dankbaar.

6 opmerkingen:

Bert Vel Tromp zei

Gefeliciteerd!!!
Veel sterkte en geduld maar bovenal Gods zegen ook voor dit werk.
Liefs ma en pa V.T.

Bert Vel Tromp zei

dat wordt boenen schroben sjouwen uitpakken, en o,ja!! roepen.
doe het rustig aan want morgen komt er weer een dag om te.....
zie boven.
liefs ma

Cobie Vel Tromp zei

even een test of het met mijn ook gaat

Unknown zei

Feest dus, van harte gefeliciteerd lieve mensen.Voor een feestje neem je de tijd, neem zo ook de tijd om uit te pakken en in te richten en zo, doe maar lekker rustig aan, succes en liefs, Matthea.

Anoniem zei

GEFELICITEERD en succes! Dozen uitpakken is altijd nog leuker dan ze inpakken! Toch?
Waar kunnen we nu de post naar toe sturen?
h.gr.
Margreet

miranda zei

Gefeliciteerd!! Weer een hele klus, maar een leuke. Misschien ben je wel vergeten wat je hebt ingepakt. :) Dát worden nog eens verrassende momenten!
Sterkte ermee! Doe het niet op het hollands tempo..
Groeten,
Miranda