Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

dinsdag 25 december 2012

Kerstgroet 2012

Beste mensen,

Familie, vrienden en kennissen. Volgende week, dinsdag 1 januari 2013 rondom 10:00, hopen we op Schiphol te landen! Nog maar een weekje en dan zijn we terug in Nederland. Het is nog heel onwerkelijk. Hoewel we Afrika met pijn in ons hart achterlaten, kijken we met verwachting uit naar Nederland en wat 2013 ons gaat brengen.

Vandaag vieren we nog Kerst in Afrika. Dat betekent vroeg in de kerk en dan vlug naar huis, althans dat betekent het voor heel veel Afrikaners. Want hier is het zomervakantie, het is warm en mensen gaan vooral op bezoek (voor een aantal dagen) bij familie om te braaien.

Wel, een bezoekje aan onze familie stellen we nog een weekje uit, maar de braai steken we zekere aan.
Met de kerken die ons uitgezonden hebben naar Afrika in ons achterhoofd hebben we een Kerstgroet ingesproken. Graag willen we die groet ook met jullie delen en jullie allen een gezegende Kerst en Nieuw Jaar toewensen. En … tot spoedig!

Hans, Eefke & Seth

Geen opmerkingen: