Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

vrijdag 10 juni 2011

Thema Bijbelclub: "culturen & zending"

Beste mensen,

Deze foto wilde ik jullie niet onthouden. Seth op z'n best, zou ik zo zeggen. Op vrijdagavond gaan de jongens naar een Bijbelclub in de stad. Afgelopen maanden was het thema "zending" en vanavond is er een afsluiting (van dit thema). Dus mogen de kinderen verkleed komen volgens hun eigen (of een gekozen) cultuur. De jongens van de overburen hebben niet zoveel aan verkleed kleren, dus leenden ze iets van Seth.


De keuze van Seth heeft niet zoveel uitleg nodig, denk ik. Phelile heeft kleedde zich in de "Zulu-stijl" aan (met het Indianen pak) en Condor komt waarschijnlijk uit het Drakensgebergte... Ik hoef jullie niet uit te leggen wie de drijvende kracht achter dit alles is.

3 opmerkingen:

M zei

Geweldig!
Veel plezier Seth, Phelile en Condor!

Matthea zei

Prachtig, wat mooi, heel veel plezier, Seth, Phelile en Condor, jullie zien er super gaaf uit.
Terecht sta je daar als een trotse moeder en buurvrouw, Eefke, wat een supermens ben je toch!!
Zending.........echt wel,... laat je licht maar schijnen,... jullie doen niet anders, en ook nog een goed pinksterweekend toegewenst, liefs, Matthea

Cobie@veltromp.nl zei

Wauw, dat is nog eens gaaf om zo te vertellen waar je vandaan komt!
Die ene blonde komt zeker uit Nederland?, net als zijn moeder en vader,die ook "iets" met verkleden en de Zending te maken hebben.
De appel is dus niet ver van de boom gevallen.
Fijne avond en goede Pinksterdagen
Een lieve groet uit ons oranje landje oma Cobie en opa Bert