Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

woensdag 31 december 2008

Gezegend Nieuw Jaar

Lieve mensen,

we willen jullie hartelijk danken voor jullie belangstelling, meeleven, gebeden en reacties. Het is fijn om te weten dat er velen met ons meeleven, ook al zijn we van elkaar gescheiden door afstand. Ook in het komende jaar hopen we van tijd tot tijd jullie op de hoogte te houden van onze belevenissen.

Wij wensen jullie een voorspoedig 2009


Ook wij vieren, zij het wat minder koud dan in Nederland, dit jaar oud-en-nieuw in stijl. Alleen vers gebakken het lekkerst…

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Vanuit een vriezend Noordwijkerhout wensen wij jullie een heel warm :-) oud & nieuw met elkaar!

Liefs en een dikke knuffel
laf u!

Meint & Irene
Mike & Dana
Lynn

Bert Vel Tromp zei

Ja het is hier echt koud met flinke vorst afgelopen nacht -8.
Wij wensen jullie alle goeds voor het nieuwe jaar, en voor straks een heel fijne vakantie! Jullie weten dat we nu bij Fran en Paul zijn en met Matthea en de ouders van Fran. Heel gezellig.
Voor nu veel liefs, ma en pa.

Unknown zei

Hee, wie is die meneer in die ruitjesbroek?????????????????////
Leuk, geniet en drink met mate, happy new year, kuzz, zuss

Unknown zei

Met mate?

Zit je daar met je maten?

En je hebt mij niet uitgenodigd??

joopeningridvandijk zei

Een heel gelukkig 2009 gewenst

Anoniem zei

happy 2009 oliebollenbakkers!Toch kunnen ze nooit zo lekker zijn als die wij gezamelijk bakten!!!!(bevriezend in de schuur)Dit jaar heeft Nickée ze gebakken met vrienden.Martin, Tess en ik zijn afgereisd naar vrienden in Arnhem. Bij thuiskomst vanmiddag was alles keurig opgeruimd!!!(kleine kindjes worden groot)Nogmaals veel geluk in 2009.Liefs uit Lekkerland.

Anoniem zei

Als je je mond maar niet brandt...
Ook via deze weg: een super 2009!
groetjes,
Miranda

Anoniem zei

heyy jullie ook een heel gelukkig 2009!! volgens mij had m'n vader het al gemaild, maar misschien kom ik volgendjaar jullie kant op!!!

www.ankeymke.web-log.nl staan al onze reisplannen op... zou ik echt heel leuk vinden:)

liefs Anke

Marianne zei

Hai allemaal,
ook voor jullie een heel gelukkig 2009 gewenst.
Leuke foto, Hans!
Ik ben klaar met de 23 dingen. Lees gerust, en kijk of er iets interessants tussen zit. Het blog is nu niet meer afgeschermd, iedereen mag het zien.
groetjes, marianne