Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

woensdag 30 april 2008

Koninginnedag in Afrika

Lieve mensen,

Het is vandaag weer Koninginnedag en dat betekent: "Er is er een jarig!' Mijn grote liefde is 45 jaar geworden én ze is echt mooier dan ooit. Wat een mazzel gozer ben ik hè? De vlag hangt uit, daar zal ik straks nog een fotootje van maken en publiceren. Maar nu alle schijnwerpers op een "Zuid-Afrikaanse" jarige.


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve familie Vel Tromp en Eefke in het bijzonder.

Vanuit het verre noorden hebben wij vanochtend een oranje tompouce en een oranje bitter op jullie gedronken. Jammer dat we dat niet samen konden doen, maar jullie genieten weer waarschijnlijk in het zonnetje.

Een hele fijne dag toegewenst en tot horens.
groetjes van de familie Burger

Anoniem zei

Hoeraaaaaaaaaaaaaa!! Van harte gefeliciteerd!!Fijn dat je 'n toepasselijk shirtje hebt aangetrokken voor op de foto :)
Alle goeds!
Liefs,
Dick, Miranda, Timo, Lisanne (lik van Joska...beh)

Unknown zei

Lieve Eef, volgens mij is er iets niet helemaal goed gegaan, maar goed, daarom nogmaals van harte en een gezegend en gezond nieuw levensjaar toegewenst.Matthea, xx