Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

donderdag 22 november 2007

Afronding werk en vertrek fam. Reitsema

Gisterenavond zijn op de valreep Arie en Merrel Reitsema bij ons langs geweest. Een kort bezoek om afscheid te nemen én om de laatste lootjes van de zending aan elkaar te knopen. Afgelopen weken heeft Arie vele zaken van de zending afgerond en – zover mogelijk – overgedragen. Na al dit werk, komt er voor hun wat rust in hun leven, althans voor wat betreft de zending. Na dit korte bezoek hebben wij hen ‘uitgezwaaid’, want vandaag (donderdag 22 nov.) na het middag uur hopen zij te vertrekken naar Nederland. Graag jullie gebed voor hen.

Hans

1 opmerking:

Unknown zei

..van generatie op generatie, nu neem jij een stuk touw in handen,om verder te "knopen en ontknopen" veel succes joh Hans.
Maar ook een zeker gemis natuurlijk, hou het goede van hen vast en geef ook dat door, lieve knuffel, Matthea.