Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

dinsdag 19 juni 2007

Ds. Sithole vertrekt


Een kort bericht tussendoor. Vandaag is ds. Sithole voor het laatst. Morgenochtend vertrekt hij om 6:00 uur naar Zuid-Afrika. Daarom hebben we op de valreep een foto gemaakt. We hebben een goede tijd met hem gehad. Bovendien hebben we een toekomstige collega beter leren kennen.

Vandaag was om nog een reden een gedenkwaardige dag, want ik heb mijn scriptie aan de examencommissie aangeboden. Dit betekent dat zij de scriptie al dan niet goedkeuren. Als dat is gebeurd, dan moet ik het nog verdedigen.

Vandaag was dus een vreemde dag. Opeens realiseer je dat je alles gedaan hebt voor de opleiding theologie. De laatste stap is het examen voor de kerk. Dat volgt al snel. Daarom gaan 'we' gewoon door. Nog even doorzetten en dan...

Geen opmerkingen: