Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

maandag 21 mei 2007

Weer terug vanuit Delft

Max, Seth en ik zijn weer terug van ons lange weekend weg. Terwijl Hans hard heeft zitten zwoegen achter zijn boeken ben ik met de jongens naar onze woonboot gegaan. Wij hebben het heerlijk gehad en Hans heeft goed kunnen doorwerken. Wel heel jammer dat hij er niet bij kon zijn de afgelopen dagen. Het was zo gezellig om weer even in de Zuiderstraat te terug te zijn. Wij hebben genoten van alle warmte en gezelligheid van de buren en familie. Voor Max en Seth was het heerlijk om zo vanuit de boot naar buiten te kunnen rennen, voetballen, hutjes bouwen, vriendjes te ontmoeten. Op vrijdag heeft Max zijn verjaardag gevierd met zijn oude vrienden. Op zaterdag hadden kwamen opa en oma Vel Tromp en ooms en tantes, neefjes, nichtjes op bezoek. De tuintafel zat weer vol en iedereen bleef mee eten.

Maar nu zijn wij dus weer terug in Kampen en Hans is weer blij dat er weer “herrie” in huis is.”De jongens hadden vanmorgen geen zin in school, maar zij hadden wel iets leuks om naar uit te kijken. Zondag hadden wij Arie en Merrel Reitsema aan de telefoon. Zij waren net een weekje terug uit Zuid-Afrika en van plan om ons maandagmiddag te bezoeken. Het was heel goed om hen te ontmoeten. Zij hebben ons een filmpje laten zien van hun afscheidsfeest in Zuid-Afrika. Indrukwekkend.

Geen opmerkingen: