Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

maandag 28 mei 2007

Het laatste nieuws...; maandag 2e Pinksterdag.

Hoera, Hans heeft een voldoende voor het eerste deel van zijn tentamen Kerkrecht! Het tweede deel volgt a.s. donderdag. Maar eerst heeft hij op woensdag 30 mei een tentamen Aramees. Hier ziet hij tegen op, want het is een groot tentamen en hij vindt het lastig. (Gelukkig vinden wij veel bidders op ons pad.) Als dat achter de rug is komt het vervolg van zijn eindscriptie.

Afgelopen zaterdag hebben wij (Eefke, Max en Seth) een heerlijke middag en avond gehad met de familie Janse. We hebben twee boten gehuurd en zijn op de Reeuwijkse plassen gaan varen. Gelukkig werkte het weer mee, daarna hebben we met elkaar gegeten. Helaas moest Hans thuis blijven om zich voor te bereiden op zijn tentamen.

Afgelopen donderdagavond hebben wij kennis kunnen maken met de steunbiedende kerken. Hans heeft verteld over zijn werk in de Schilderswijk en een presentatie gegeven over ons werkbezoek aan Kwazulu-Natal.

Ondertussen jeuken onze linkerschouders nog van de tbc vaccinatie. Het lijkt wel of wij allemaal gestoken zijn door een enorme mug. De jongens hopen dat het nu afgelopen is met al die prikken... maar “helaas..." er komt ook nog een hondsdolheid vaccinatie aan.

Wat gaat er deze week onder andere gebeuren?
- datum prikken met het verhuis bedrijf.
- scholen zoeken voor Max en Seth in Z.-A.
- zoeken naar een woonruimte in Z.-A.
- formaliteiten/documenten rondom visum en werkvergunning
- tentamen Aramees en Kerkrecht II
- huur woonruimte in Kampen verlengen
- internationale dyslexieverklaring van Max aanvragen

O,... Seth komt mij vragen of ik met hem ga skaten. Dus ik laat het hier vandaag bij.

Eefke

Geen opmerkingen: