Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

woensdag 16 mei 2007

De voorbereidingen

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Benieuwd naar onze stappen in de voorbereiding van ons vertrek naar Zuid-Afrika? Via deze site hopen wij met regelmaat ieder op de hoogte te houden.

Twee jaar geleden zijn wij benaderd door de Zendingscommissie van de Nederlands Gereformeerde Kerk in Kampen met de vraag of wij als gezin wilden wonen en werken in Kwazulu-Natal in Zuid-Afrika.
Je kunt over het werkgebied meer lezen op de site:
www.zendingspost.nl en op de site van onze collega op: www.enkumane.co.za.

Inmiddels zijn wij zomer 2005 op werkbezoek geweest en is een traject gevolgd van afstuderen en voorbeiden. Eind januari 2007 zijn wij op de valreep verhuisd naar Kampen. De plek waar Hans zijn studie als predikant op de Theologische Universiteit hoopt af te ronden en de plek van de gemeente die ons wenst uit te zenden naar hun zendingsgebied ZA.

Met deze verhuizing hebben wij ons vertrouwde plekje op de woonboot in Delft moeten verlaten. Dat viel niet mee. Vooral voor Max en Seth is het pittig geweest. “Gelukkig” is de boot nog niet verkocht en kunnen wij af en toe in de boot logeren.

1 opmerking:

Anoniem zei

WOUW, dat ziet er heel goed uit!
Dan kunnen we jullie nu eindelijk eens goed in de gaten gaan houden!
hartelijke groet, In@