Volg onze bezigheden nu ook via Google+

Gaandeweg ontdekten we dat we minder frequent de blog bijhouden. Dit heeft te maken met de routine van ons dagelijkse leven. Hoeveel Nederlanders schrijven over hun dagelijkse leven? Toch vinden we het belangrijk om kleine en grote dingen te delen. De grote dingen zullen we op deze blog blijven schrijven, maar voor de meer kleinere dingen maken we gebruik van Google+. Wie geïnteresseerd is kan mij een E-mail sturen, waarna je een uitnodiging ontvangt om op die manier ons te volgen.
Aanmelden voor Google+ kan ook via deze link: Google+ aanmelden.

vrijdag 22 april 2005

Werkbezoek

We zijn druk in de weer om het werkbezoek te plannen. We geven de voorkeur aan de drie middelste weken van juni. Maar dat levert problemen op voor onze aanwezigheid in Afrika. Ds. A. Reitsema is namelijk mu op bezoek in Nederland en aan het einde van juni weer in Richmond.

Voor andere dagen hebben we niet zoveel speelruimte meer. Het enige alternatief is dat we aansluitend in Zuid-Afrika op vakantie gaan. We mogen een tent lenen. Het geval echter is, dat we een huisje, een boot overtocht en een camping hebben geboekt vanaf 15 juli a.s. Wie wil er op vakantie in Giethoorn? En aansluitend naar Terschelling? Stuur ons dan een email...

Geen opmerkingen: